Skip to content

PVC vloeren aanbieding!

Aanbiedingen voor PVC vloeren

 Ben je op zoek naar een betaalbare PVC vloer voor in je woonkamer of slaapkamer? Dan heb je geluk! Wij hebben tijdelijk aanbiedingen voor  PVC vloeren. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw vinyl vloer. Kom gerust langs om de collectie te bekijken!

All-inclusive PVC € 49,95

Wij hebben twee prachtige kleuren in ons assortiment opgenomen. Deze kleuren kunnen wij aanbieden voor € 49,95 per vierkante meter all-inclusive. Dit houdt in dat wij de vloer egaliseren (2mm) leveren en leggen. Daarbij wordt u volledig ontzorgd. Plinten nodig? Ook dat kunnen wij leveren.

Welke PVC vloeren dessins zijn er allemaal verkrijgbaar?

Naast onze aanbiedingen hebben wij een uitgebreid assortiment. Zo werken wij uitsluitend met alleen de beste dessins. Gegarandeerd dat jouw droomvloer er tussen staat. Kom langs voor inspiratie!

Betonlook vinyl vloeren

Betonlook vinyl vloeren zijn nu in! Een betonlook vinyl vloer heeft als voordeel dat deze eenvoudiger te reinigen is t.o.v. echt beton. Daarbij voelt een betonlook vinyl vloer altijd warmer aan dan een echte betonnen vloer.

Interfloor-Dynamic-Cemento-Vinyl-ID-739 (1)

Plankenmotief

Ben je op zoek naar een vinyl vloer met een plankenmotief? Bij ons heb je de keuze uit smalle planken, brede planken en extra lange planken vinyl vloeren. Sommige vinyl vloeren hebben zelfs een voelbare houtstructuur. 

Interfloor-Dynamic-Woodstone-Vinyl-ID-764-600serie (1)

Tegellook en diversen

Voor degenen die op zoek zijn naar een tegellook vinyl vloer hebben wij goed nieuws! Zo hebben wij tegellook vinyl vloeren in heel veel verschillende kleuren en kwaliteiten. De Dynamic Stone van Interfloor laten we je graag zien in onze winkel.

Interfloor-Urban-Stone-Project-Vinyl-ID-877-kleur-U67 (1)

Voordelen van PVC vloeren

De belangrijkste voordelen van vinyl vloeren hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor vinyl. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe droomvloer.

PVC vloerenspecialist in Almelo

Ben jij je aan het orienteren voor een nieuwe PVC vloer? Kom langs voor de mooiste collectie PVC vloeren van Nederland. Wij hebben vloeren die exclusief bij ons te verkrijgen zijn en werken daarom alleen met de betere merken. 

Bij het zoeken van jouw droomvloer zullen wij jou assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan!

Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter (en sneller) van dienst zijn!