Skip to content

Laminaat

Onze laminaat merken

Onze laminaatcollectie bestaat voor 99% uit merkvloeren. Zo heb jij voor bijna elk merk de keuze uit diverse diktes en slijtlagen en uitstraling. Wij hebben laminaatvloeren in diverse soorten, zoals een visgraat laminaat, een laminaat met een betonnen uitstraling, tegel laminaat en de traditionele laminaatvloeren. Weet jij al wat het gaat worden? Kom snel langs voor inspiratie!

De betere laminaat vloeren

Bij ons heb je veel mogelijkheden. Je kan kiezen uit het assortiment van Quick-Step, Ambiant, Hoomline, Krono en Egger laminaatvloeren. In totaal beschikken wij over meer dan 550 diverse kleuren laminaatvloeren.

Zo hebben wij laminaat met een betonlook, keramieklook, betonlook, visgraat en plankenmotief. Al deze kwaliteiten kan je bij ons in de winkel bezichtigen. Wij hebben grote displays waardoor je meer feeling hebt bij de vloerdelen. Daarnaast geven wij als een van de weinigen de klant de mogelijkheid om de display mee te nemen naar huis. 

Voor elke uitstraling hebben wij diverse maten en kwaliteiten. Op zoek naar een eiken laminaatvloer die 2 meter lang is? Geen probleem, ook dat hebben wij!

Wij helpen onze klanten graag bij het zoeken van hun droom laminaat. Kom langs voor inspiratie! Ons team staat voor je klaar!

Voordelen van Laminaat

De belangrijkste voordelen van laminaat hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor laminaatvloeren. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe laminaatvloer.

Vestiging in Almelo

Wij hebben een fysieke winkel in Almelo. Een vloerenzaak waar je ons assortiment kunt bekijken. Bij het zoeken van jouw droomvloer proberen wij jou te assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan!

Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter
(en sneller) van dienst zijn!