Skip to content

De beste PVC vloeren

Onze PVC merken

Onze collectie PVC vloeren bestaat 100% uit merkvloeren. Zo heb je voor bijna elk merk de keuze uit diverse diktes en slijtlagen en uitstraling. Wij hebben PVC vloeren in diverse soorten, zoals een visgraat PVC vloer, een PVC vloer met een betonnen uitstraling, tegel uitstraling en de traditionele plankenmotief. Bijna al onze PVC vloeren zijn  zowel in klik als in de lijm variant leverbaar met de bijbehorende toebehoren, zoals plinten en profielen.

De betere PVC vloeren

Bij ons kun je kiezen uit het assortiment van Quick step, Ambiant, Hoomline, Gelasta, Vivafloors, Belakos, Montinique, Hebeta, Durofloor, Basicfloor en meer! In totaal beschikken wij over meer dan 600 kleuren PVC vloeren.

Je kunt al onze PVC vloeren in onze winkel bezichtigen en indien nodig wat kleurstalen meenemen naar jouw huis. Wij hebben grote displays waardoor je een beter beeld hebt bij jouw selectie.  Zo heb je altijd de gelegenheid om in jouw eigen ruimte een keuze te maken!

Voor elke uitstraling hebben wij diverse maten en kwaliteiten. Op zoek naar een eiken PVC vloer in visgraat en extra groot? Geen probleem, dat hebben we meer dan voldoende.

Wij helpen onze klanten graag bij het zoeken van hun droom vloer. Kom langs voor inspiratie. Wij helpen je graag verder.

Voordelen van pvc vloeren

De belangrijkste voordelen van PVC vloeren hebben wij op een rijtje gezet:

Informatie-aanvraag pvc vloeren

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan de formulier in zodat wij optimaal met je kunnen meedenken.

Bijvoorbeeld: Beige, Bruin, Zwart
Dit is voor ons van belang i.v.m. de verplichte eisen waar een ondervloer aan moet voldoen.

Vloerenwinkel in Almelo

Wij hebben fysieke winkel in Almelo. Een vloerenzaak waarin je ons assortiment kunt bekijken. Bij het zoeken van jouw droomvloer proberen wij je te assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken? Graag, maar vul dan wel eerst de offerte aanvraagformulier in, zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn.