Skip to content

Duorolgordijnen op maat

Duorolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar duorolgordijnen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in verschillende fraaie kleuren. Dankzij directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 6 weken voor moet wachten, wacht je bij ons gemiddeld maar  10 werkdagen!

Rolgordijnen verduisterend of licht doorlatend

Wij maken al rolgordijnen op maat vanaf € 59,00. De rolgordijnen worden perfect afgewerkt met een aluminium onderlat waardoor het strak zal hangen. Bij ons krijg je twee jaar garantie op rolgordijnen. Wij hanteren zeer snelle levertijden.

Duorolgordijnen voor in de slaapkamer

Voor wie op zoek is naar een duorolgordijn voor in de slaapkamers is bij ons aan het juiste adres.  Dankzij de coating op de achterzijde – dit is de zijde die naar buiten kijkt – heb je zelfs bij de lichtste doeken geen last van de zon. Kies altijd voor 100% verduisterende rolgordijnen op maat als je lekker wil slapen.

Duorolgordijnen voor in de woonkamer

Voor in de woonkamer adviseren wij meestal de licht doorlatende duorolgordijnen. Deze type duo rolgordijnen hebben wij in verschillende kleuren. Van licht tot donker en met name in de aarde tinten en grijze tinten. 

Licht doorlatende duorolgordijnen

Toe aan nieuwe raamdecoratie en op zoek naar duo rolgordijnen die licht doorlaten? Wij maken jouw nieuwe duorolgordijnen compleet op maat.  Licht doorlatend wordt ook wel semi transparant genoemd. Met de duorolgordijnen die wij hebben ben je  niet direct zichtbaar van buiten. Je hebt dus voldoende privacy, maar de kamer is wel licht. 

Verduisterende duorolgordijnen

Ben je op zoek naar verduisterende duo rolgordijnen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze type raamdecoratie is ideaal omdat je veel voordelen hebt. Zo is het onderhouden van een duo rolgordijn heel eenvoudig: het behoeft geen onderhoud. Met een kleine handeling kun je jouw ruimte verduisteren. Kies je voor de verduisterende duo rolgordijnen met een lichte kleur? Zelfs dan heb je geen last van de zon!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor rolgordijnen op maat. Graag ontvangen wij de breedte en de hoogte en wij zullen zo snel mogelijk jou voorzien van een interessante prijsopgave. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar nieuwe rolgordijnen op maat.

Winkel in binnenzonwering Almelo

Rolgordijn moet je in het echt zien en voelen. Je kunt bij ons in de winkel onze rolgordijnen bekijken. We denken graag met je mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!