Skip to content

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar prachtige jaloezieën op maat in de omgeving van Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze jaloezieën worden gemaakt van een zeer mooie kwaliteit met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding en in verschillende mogelijkheden. Dankzij direct contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 6 weken voor moet wachten is de productietijd van jouw jaloezieën bij ons gemiddeld binnen 12 tot 14 werkdagen.

Welke soorten jaloezieën bestaan er?

Weet je nog niet precies welke soort jaloezie jij wil? Geen probleem! Wij hebben verschillende soorten jaloezieën en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing. Wij hebben houten, aluminium en kunststof jaloezieën. Al deze jaloezieën zijn weer verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en lamelbreedtes. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden, zoals wel of niet een ladderband.

Houten jaloezieën​

Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals de abachi, rustiek hout, lindeboom en onze favoriet - ook meest populaire -: bamboe. Al deze houten jaloezieën zijn leverbaar in diverse breedtes tot 3 meter! De lamelbreedtes variëren tussen de 25, 35, 50 en 65 mm. Deze jaloezieën zijn bij ons razend populair!

Aluminium jaloezieën op maat

Onze aluminium jaloezieën op maat zijn in verschillende stijlen leverbaar. Zo heb je bij ons de keuze uit bijv. geperforeerde jaloezieën, maar ook uit de traditionele jaloezieën. Onze aluminium jaloezieën kunnen geproduceerd worden tot 4 meter breed. Al deze aluminium jaloezieën zijn leverbaar in diverse breedtes tot 4,5 meter! De lamelbreedtes variëren tussen de 16, 25, 35, 50 en 65 mm.

Kunststof jaloezieën

PVC jaloezieën worden ook wel kunststof jaloezieën genoemd. Onze PVC jaloezieën op maat zijn in verschillende stijlen leverbaar. Zo heb je bij ons de keuze uit PVC jaloezieën met voelbare houtnerven en zijn ze leverbaar in verschillende breedtes van 25, 35, 50 en 65 mm!

Welke kleuren jaloezieën zijn er verkrijgbaar?

Bij ons heb jij keuze uit heel veel verschillende mogelijkheden. Er is genoeg kleur keuze en we hebben al deze kleuren in verschillende lamelbreedtes beschikbaar. De meestal jaloezieën kunnen zelfs groter dan 270 cm op maat worden gemaakt! Zo is het zelfs mogelijk om de basswood black en bamboo black tot 299 cm breed te produceren!

Bamboe houten jaloezieën in 35, 50 en 65 mm, met een maximum van 300 cm breed

Basswood houten jaloezieën in 27, 35, 50 en 65 mm, met een maximum van 300 cm breed

Matte houten jaloezieën in 35 en 50 mm, met een maximum van 300 cm breed

Vintage houten jaloezieën

Hoogglans houten jaloezieën

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor jaloezieën op maat. Graag ontvangen wij de breedte en de hoogte. Wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van een interessante prijsopgave. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe jaloezieën op maat.

Jaloezieën specialist Almelo

Jaloezieën moet je in het echt zien en voelen. Je kunt bij ons in de winkel onze jaloezieën bekijken. We denken graag met je mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!