Kosten laminaat laten leggen

Bijna al onze laminaatvloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. Tegenwoordig beschikken laminaatvloeren namelijk allemaal over een klik-systeem. Het is niet meer nodig om de vloer te verlijmen, zoals dit vroeger wel het geval was. Hierdoor is het leggen van een woonkamer van bijvoorbeeld 40 m² binnen één dag te doen. Hoewel het leggen van laminaatvloer heel  eenvoudig is, kiezen veel van onze klanten er toch voor om de laminaatvloer door onze ervaren vakmensen te laten leggen.
 
De voordelen van het laten leggen door onze vakmensen zijn tijdsbesparing en geldbesparing! Je hoeft geen vakantiedagen op te nemen of benodigde machines te huren. Je bent zelfs vaak goedkoper uit! 

Laminaatvloer laten leggen in Twente

Helaas bieden wij onze legservice niet door heel Nederland aan.
Als je in één van deze plaatsen woont of in de omgeving, dan komen onze vakmannen graag bij jou langs om jouw nieuwe laminaatvloer te leggen.

  • Almelo
  • Aadorp
  • Borne
  • Bornerbroek
  • Deventer
  • Enschede
  • Hengelo
  • Oldenzaal
  • Wierden

Laminaat gelegd door vakmensen

Onze werkwijze ziet eruit als volgt. Eerst geven wij jou een prijsindicatie o.b.v. de informatie die wij van jou verkrijgen naar aanleiding van een (telefonisch) gesprek of e-mail.

Daarna komen wij bij jou langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Tijdens het inmeten krijg jij advies op maat zodat wij jou gegarandeerde kwaliteit kunnen aanbieden. De vloer wordt gratis bij jou thuis bezorgd, waardoor jij geen aanhangwagen hoeft te huren. De laminaatvloer wordt gelegd door onze eigen stoffeerders die beschikken over de benodigde kennis en gereedschap. 

Wat kost het laten leggen van laminaat?

Het laten leggen is natuurlijk nooit gratis. Het kost wat, maar de resultaten zijn het zeker waard! Wil jij weten wat het gaat kosten om jouw nieuwe laminaatvloer te laten leggen? Klik dan verder op de link hieronder. Wij hebben speciaal voor jou een vragenlijst opgesteld, zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn. 

Offerte aanvraagformulier

Meerdere opties zijn mogelijk
Dit is voor ons van belang i.v.m. de verplichte eisen waar een ondervloer aan moet voldoen.
Bijvoorbeeld: ik wil graag dat de vloer door een specialist wordt gelegd in week 23...
Niet verplicht, maar wel zo handig!