Skip to content

Sfeerplinten

Afwerken met plinten en profielen

Met alleen de ondervloer en de vloer ben je er nog niet. De vloer komt pas mooi tot zijn recht als deze ook mooi is afgewerkt. Afwerken van de vloer kan heel makkelijk: met plinten en/of profielen! De functie van een plint is het opvullen en afwerken van de ruimte tussen de muur en de vloer. Bij ons heb je genoeg keuze uit diverse soorten plinten:

  • Quick-Step plinten;
  • sfeer plinten;
  • gelakte plinten;
  • romantische plinten.

Met de plinten die wij aanbieden krijg je de mogelijkheid om jouw vloer ontzettend mooi af te werken. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een mooie laminaatvloer van Quick-Step, dan is het ook mogelijk om te kiezen uit plinten met precies dezelfde dessin als de laminaatvloer. Kies je liever voor wit gelakte, of zwart gelakte plinten? Ook daarin hebben wij diverse soorten plinten. Kortom; keuze genoeg!

Overgangsprofielen

Met overgangsprofielen is het mogelijk om de vloer mooi af te werken. Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van de gang met behulp van een hoekprofiel, zodat het water niet onder de vloer komt. Profielen zijn verkrijgbaar in de kleuren van de vloer, maar ook in RVS, zwart, edelstaal of koper kleur. Ons assortiment in profielen is ruim!

Hulp bij het kiezen van de juiste plinten

Er komt veel op je af bij het kopen van een vloer, laat staan het inrichten van de totale woning. Wij helpen onze klanten graag bij het zoeken van hun droomvloer. Daar hoort mooie afwerking bij. Kom langs voor inspiratie!
Ons team staat klaar!

Welke plinten zijn er allemaal verkrijgbaar?

Bekijk hieronder ons aanbod in plinten en profielen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel. Wij hanteren super snelle levertijden van gemiddeld 2 werkdagen.

Moderne MDF hoge plinten

Tevens mogelijk in de kleuren RAL 9010, 9016, 9001, 9005 en 7006

Plinten met een vorm

Plinten met ronde vormen voor een chique, klassieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van 7 tot 18 cm hoog.

Quickstep Scotia plinten

Leverbaar in alle kleuren van Quickstep laminaat. Ideaal voor om naast de bestaande plinten te installeren of gewoon tegen de muur voor een chique uitstraling.

Quickstep standaardplinten

De Quickstep standaardplinten zijn 5,8 cm hoog en verkrijgbaar in alle kleuren van de Quickstep laminaatvloeren. Deze plinten hebben een dikte van 12 mm en zijn 2,40m lang.

Quickstep parketplinten

Deze plinten van Quickstep zijn 7,7 cm hoog, 14mm dik en 2,40 meter lang. Verkrijgbaar bij ons in alle kleuren van Quickstep laminaat

Overgangsprofielen

Voor een perfecte afwerking van je vloer ben je bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij de Quickstep profielen en Küberit profielen op maat.

Vestiging in Almelo

Vloerbedekking moet je voelen en in het echt zien. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in het mooie Twente, Almelo.

Bij het zoeken van jouw droomvloer proberen wij jou te assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan!

Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter (en sneller) van dienst zijn!

We’d love to help

Appointment Form