Skip to content

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen op

Ben je op zoek naar mooie plissé op maat in de omgeving van Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze plissés zijn van zeer mooie kwaliteit gemaakt met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding en in verschillende mogelijkheden. Dankzij directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 6 weken voor moet wachten is de productietijd van jouw plissé gordijnen bij ons gemiddeld binnen 12 tot 14 werkdagen.

Duettes
Duo plissés | Bij ons leverbaar tot 300 cm breed in heel veel soorten!
Duettes met perfecte afwerking
Onze duettes worden in Nederland geproduceerd
Plissé gordijnen of duettes
Multifunctioneel
Overdag transparant & savonds verduisterend
Ruime keuze
Onze plissés zijn leverbaar in heel veel verschillende kleuren
Previous
Next

Plissé gordijnen

Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarnaast kan je kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plissés en verschillende uitvoeringen zoals standaard en vrij hangend 

De voordelen van van onze kwaliteit plissés hebben wij voor jou hieronder op een rijtje:

  • vermindert het akoestiek;
  • eenvoudig in gebruik;
  • lichtinval, terwijl je privacy wordt gewaarborgd;
  • onderhoudsvrij;

De plissé is een perfecte oplossing als je van veel licht in huis houdt, maar wel gesteld bent op jouw privacy. Deze uitvoering wordt vaak gekozen bij een keukenraam of als de ramen direct aan een drukke straat liggen. De Top Down Plisses kan je namelijk aan de bovenkant en onderkant open laten. 

Plissé of Duette

Plissé gordijnen of duette? Duette is eigenlijk hetzelfde als een plissé gordijn. Het grootste verschil is dat een duette aan beide kanten plissé is. Daarbij heeft een duette als voordeel dat de touwtjes niet door de plissé zichtbaar zijn. Een plissé gordijn is leverbaar tot een maximum breedte van 240 cm, terwijl dit bij een duette 300 cm het geval is.

Weet je nog niet precies welke soort plissé bij jouw wensen past? Geen probleem! Wij hebben verschillende soorten plissé gordijnen en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.

Wat kost plissé gordijn op maat?

Wil je weten wat het kost om een plissé gordijn of duette op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op. Om je te voorzien van een goede prijsindicatie, vragen wij naar de breedte x hoogte.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor plisse op maat. Geeft u aub de breedte en de hoogte door en wij zullen zo snel mogelijk u voorzien van een interessante prijsopgave. Wij helpen u graag bij het zoeken van uw nieuwe plissé op maat.

Raamdecoratie specialist Almelo

Plissé moet u in het echt zien en voelen. U kunt bij ons in de winkel onze Plissés te bekijken. We denken graag met u mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!

We’d love to help

Appointment Form