Skip to content

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen op

Ben je op zoek naar mooie plissé op maat in de omgeving van Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze plissés zijn van zeer mooie kwaliteit gemaakt met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding en in verschillende mogelijkheden. Dankzij directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 6 weken voor moet wachten is de productietijd van jouw plissé gordijnen bij ons gemiddeld binnen 12 tot 14 werkdagen.

Duo plissé
Duo plissés | Bij ons leverbaar tot 300 cm breed in heel veel soorten!
Duo plissé met perfecte afwerking
Onze plissés worden in Nederland geproduceerd
Multifunctioneel
Overdag transparant & savonds verduisterend
Ruime keuze
Onze plissés zijn leverbaar in heel veel verschillende kleuren
Previous
Next

Plissé gordijnen

Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarnaast kan je kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plissés en verschillende uitvoeringen zoals standaard en vrij hangend 

De voordelen van van onze kwaliteit plissés hebben wij voor jou hieronder op een rijtje:

  • vermindert het akoestiek;
  • eenvoudig in gebruik;
  • lichtinval, terwijl je privacy wordt gewaarborgd;
  • onderhoudsvrij;

De plissé is een perfecte oplossing als je van veel licht in huis houdt, maar wel gesteld bent op jouw privacy. Deze uitvoering wordt vaak gekozen bij een keukenraam of als de ramen direct aan een drukke straat liggen. De Top Down Plisses kan je namelijk aan de bovenkant en onderkant open laten. 

Plissé of dubbele plissé gordijnen

Plissé gordijnen of dubbele plissé? Een dubbele plissé wordt ook wel honingraat plissé genoemd. Het grootste verschil is dat een dubbele plissé aan beide kanten plissé is. Bij een dubbele plissé is zijn de touwtjes minder zichtbaar dan bij een enkele plissé. Een plissé gordijn is leverbaar tot een maximum breedte van 240 cm, terwijl dit bij een duo plissé 440 cm het geval is.

Weet je nog niet precies welke soort plissé bij jouw wensen past? Geen probleem! Wij hebben verschillende soorten plissé gordijnen en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.

Wat kost een plisse gordijn op maat?

Wil je weten wat het kost om een plisse gordijn of duo plissé op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op. Om je te voorzien van een goede prijsindicatie, vragen wij naar de breedte x hoogte.

PERFECT-FIT
De oplossing voor draai -en kiepramen
PERFECT-FIT plissé
De oplossing voor draai -en kiepramen
PERFECT-FIT + STANDAARD
Eindresultaat binnen
PERFECT FIT
Aanzicht van buiten
Previous
Next

Perfect fit handgreep modellen

Het Perfect Fit magneet (aluminium) montage profiel is speciaal ontworpen voor het eenvoudig monteren van raamdecoratie op kunststof kozijnen. Zonder te hoeven boren en gebruik te maken van schroeven! Het perfect Fit magneetprofiel is voorzien van, in het profiel ingelegd, magneetband. Met behulp van een, op de glaslatten geplakte, staalband-strip wordt het gehele profiel op het kozijn “geplakt”: Met dit product kunt u een Plissé 20 mm plaatsen op een kunststof kozijn. Voor het reinigen van de ramen, kunt u eenvoudig weg het profiel in zijn geheel verwijderen en daarna weer simpelweg terugplaatsen.

Frame Perfect Fit

Het frame van de magneetstrip uitvoering wordt standaard geleverd in RAL kleur: 9010 (wit). Zonder meerprijs leverbaar in 9001 (crème), 9005 (zwart), 9006 (aluminium) en 7016 (antraciet)

PERFECT-FIT Duo plissé

Voor woningen met kunststofkozijnen, of ramen met een draai/kiep hebben wij een PERFECTE oplossing. Wij kunnen zonder op de kozijnen te boren, jouw ramen voorzien van een mooie raambekleding. 

Wil je meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor plisse op maat. Geeft u aub de breedte en de hoogte door en wij zullen zo snel mogelijk u voorzien van een interessante prijsopgave. Wij helpen u graag bij het zoeken van uw nieuwe plissé op maat.

Raamdecoratie specialist Almelo

Plissé moet u in het echt zien en voelen. U kunt bij ons in de winkel onze Plissés te bekijken. We denken graag met u mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!