Skip to content

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar rolgordijnen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in verschillende fraaie kleuren. Dankzij direct contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 6 weken voor moet wachten kan het bij ons gemiddeld binnen 10 werkdagen!

Rolgordijnen verduisterend of licht doorlatend

Wij maken al rolgordijnen op maat vanaf € 59,00. Jouw rolgordijnen worden perfect afgewerkt met een aluminium onderlat waardoor het strak zal hangen. Bij ons krijg je twee jaar garantie op onze rolgordijnen. Wij hanteren zeer snelle levertijden.

Rolgordijn voor in de slaapkamers

Voor wie op zoek is naar een rolgordijn voor in de slaapkamers is bij ons aan het juiste adres. Wij leveren voor diegenen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld lichte rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen. Dankzij de coating op de achterzijde, dit is de zijde die naar buiten kijkt, heb je zelfs bij de lichtste kleuren doeken geen last van de zon. Heb je bijvoorbeeld ploegendienst en wil je jouw slaapkwaliteit verbeteren? Kies dan altijd voor 100% verduisterende rolgordijnen op maat.

Rolgordijn voor in de woonkamer

Voor in de woonkamer adviseren wij meestal licht doorlatende rolgordijnen. Deze type rolgordijnen hebben wij in verschillende kleuren. Van licht tot donker en in alle kleuren verkrijgbaar. Wil je rolgordijnen op maat in de gekste kleuren? Alles is mogelijk!

Previous
Next

Rolgordijn op maat licht doorlatend

Toe aan nieuwe rolgordijnen op maat licht doorlatend? Wil je weten wat het kost om jouw ramen te voorzien met licht doorlatende rolgordijnen op maat?

Licht doorlatende rolgordijnen op maat worden ook wel semi transparante rolgordijnen genoemd. Eigenlijk zijn alle rolgordijnen verduisterend, maar hoe lichter de kleur van het rolgordijn, hoe meer de zon er doorheen schijnt en uw kamer lichter wordt. Met onze licht doorlatende rolgordijnen ben je absoluut niet zichtbaar, maar de kamer is nog steeds licht. Neem je bijvoorbeeld een witte rolgordijn op maat, dan heb je meer profijt van de zon dan wanneer je voor een donkere kleur kiest.

Advies: Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar rolgordijnen voor in de slaapkamer en ben je iemand die gevoelig is voor licht? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen. Voor mensen die lekker willen slapen, ook overdag, adviseren wij de verduisterende rolgordijnen.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Verduisterende rolgordijnen op maat zijn bij ons ook verkrijgbaar. Een rolgordijn is verduisterend als er geen zonlicht door de stof kan komen. Dit betekent dat wanneer u het rolgordijn volledig heeft uitgerold, u dan geen last meer zult hebben van de zonlicht. Zoekt u bijvoorbeeld naar een oplossing voor uw raam, omdat u met uw huidige rolgordijn niet kunt slapen? Dan is een verduisterend rolgordijn op maat uw oplossing.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor rolgordijnen op maat. Graag ontvangen wij de breedte en de hoogte, Wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van een interessante prijsopgave. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen winkel in Almelo

Rolgordijn moet je in het echt zien en voelen. Je kunt bij ons in de winkel onze rolgordijnen bekijken. We denken graag met je mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!