Skip to content

Welke PVC vloeren zijn er?

PVC vloeren in verschillende soorten

PVC vloeren zijn momenteel razend populair! Er is dan ook ontzettend veel vraag naar PVC vloeren, maar welke PVC vloeren zijn er allemaal verkrijgbaar en wat zijn nou echt de voordelen van een PVC vloer? Is een PVC vloer ook echt de vloer die jij nodig hebt, of kies je toch liever voor iets anders?

Betonlook pvc vloeren

PVC vloeren in de vorm van een betonlook hebben meerdere voordelen! Deze voordelen hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet:

Visgraat pvc vloeren

Visgraat PVC vloeren zijn helemaal de trend! Een visgraat PVC vloer is chique, elegant en geeft een mooie sfeer aan jouw interieur. De visgraat PVC vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Zo hebben wij visgraat PVC vloeren vanaf 6 cm tot 15 cm breed en lengtes tot ruim 80 centimeter! 

Heb je een grotere ruimte, dan adviseren wij de walvisgraat PVC vloeren van bijvoorbeeld het merk Montinique. Deze PVC vloeren zijn extra groot, extra mat en met een voelbare embossing. Hierdoor is de PVC niet te onderscheiden van een echte houten parketvloer! 

Onze visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in klik en lijm varianten. De lijm variant heeft wel wat extra voordelen ten opzichte van een klik PVC. Zo is een lijm PVC vloer stiller en eventueel eenvoudiger te vernieuwen als er een beschadiging is in de vloer.

De klik PVC van bijvoorbeeld Spigato kun je zelf leggen als je handig bent. Hierdoor bespaar je weer op de arbeidskosten. 

Rechte planken

Wil je toch liever voor een tijdloze PVC vloer gaan? Kies dan voor de rechte stroken! Deze stroken zijn bij ons verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Zo hebben wij XXL planken die 150 centimeter lang zijn. Hierdoor heb je een minimale repetitie in de planken en krijg je een authentiekere vloer.

Onze rechte planken zijn verkrijgbaar in zowel klik als lijm. De meeste mensen kiezen voor een extra lange plank, omdat dit voor meer rust zorgt. Daarnaast heeft de vloer minder naden, waardoor de vloer eenvoudiger is om schoon te maken.

Onze PVC stroken in de rechte variant zijn heel mooi en betaalbaar. De toplagen beginnen vanaf 0,30 mm en lopen op tot 0,70 mm. De toplaag 0,55 is de best verkochte slijtlaagdikte in Nederland. Deze dikte is al geschikt voor ruimtes waar intensief wordt belopen.

De foto hier links is van de Vivafloors naaldhout series. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie-aanvraag pvc vloeren

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan de formulier in zodat wij optimaal met je kunnen meedenken.

Meerdere opties zijn mogelijk
Dit is voor ons van belang i.v.m. de verplichte eisen waar een ondervloer aan moet voldoen.
Niet verplicht, maar wel zo handig!

Bekijk onze recensies!

Klanten helpen bij het zoeken van hun droomvloer of raamdecoratie. Dat is wat wij doen en waar wij graag voor staan. Wij helpen onze klanten en geven graag advies. Wij geven ook advies aan huis!

Marjon Berkel
Read More
Super geholpen door Budget Decoratie. ze hebben een prachtige PVC vloer gelegd in de woonkamer en laminaat op zolder en bovenverdieping. ook bij het uitzoeken super geholpen. Zeker een aanrader!
Martin Westrik
Read More
Van begin tot eind uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Gijs Eidhof
Read More
Afgelopen week hebben we onze trappen opnieuw laten bekleden. Dik tevreden over de service en kwaliteit van Budget Decoratie. Er wordt goed meegedacht en de communicatielijntjes zijn kort. Heel mooi resultaat!
Previous
Next
Harm v.d. Berg
Read More
Na zeer goede ervaringen met het bekleden van mijn twee trappen opnieuw naar deze vloerenspecialist getogen. Ook dit keer kregen we een deskundig advies van Kaan. Bepaalde afspraken gemaakt over en wanneer het gelegd moest worden. Ook over de offerte waren we tevreden. We hadden onze vloer eerder dan gepland en hij ligt er mooi strak in. Ook over de afwerking met de plinten zijn we zeer tevreden. Ondanks dat er andere en hogere plinten gehaald moesten worden werd er geen dubbeltje bij de overeengekomen prijs opgezet. Dikke pluim voor dit bedrijf en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op ze doen.
Sabine Klock
Read More
Een dikke pluim voor de heren van Budget Decoratie. Prima product geleverd en een goed prijs kwaliteit verhouding. Nadat we een fout ontdekt hadden, hebben ze ervoor gezorgd dat de jaloezie weer werd opgehaald en een week later weer keurig werd geleverd. Gaan we veel plezier van hebben. Komen zeker nog eens terug bij dit bedrijf.
Herma K
Read More
Prima bedrijf. Mijn pvc-vloer kon op het allerlaatst niet geleverd worden door een fabrieksfout, waardoor ik een andere vloer moest kiezen. Kaan kwam persoonlijk bij me langs met alternatieven. Uiteindelijk een vloer gekozen die veel duurder is. Zonder bijbetaling werd deze gelegd. Alles precies op afspraak. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, dankzij Kaan die echt kennis van zaken heeft en eerlijk advies geeft.
Previous
Next
Fiona W
Fiona W
Read More
Prachtige vinyl vloer gelegd in m'n woonkamer. De bestelde vloer heeft onvoorzien 4 weken in de winkel moeten liggen voordat de betonvloer droog genoeg was. Dit was gelukkig geen probleem. Ook de vochtmetingen waren geen probleem. Service en klantvriendelijkheid zijn geen loze woorden bij budget Deco.
H Altena
Read More
Trap en slaapkamers laten bekleden,verder hier raamdecoratie gekocht,prima werk geleverd aardige mensen en een goede service denken met je mee en komen afspraken goed na
Jeroen van Straaten
Read More
Wij hebben ons huis door budget decoratie laten doen boven en beneden hebben ze zeil gelegd ze hebben de trap gedaan en ze hebben raamdecoratie gedaan wij zijn zeer tevreden en we zijn zeer goed geholpen.
Previous
Next
We’d love to help

Appointment Form