Skip to content

Welke PVC vloeren zijn er?

PVC vloeren in verschillende soorten

PVC vloeren zijn momenteel razend populair! Er is dan ook ontzettend veel vraag naar PVC vloeren, maar welke PVC vloeren zijn er allemaal verkrijgbaar en wat zijn nou echt de voordelen van een PVC vloer? Is een PVC vloer ook echt de vloer die jij nodig hebt, of kies je toch liever voor iets anders?

Betonlook pvc vloeren

PVC vloeren in de vorm van een betonlook hebben meerdere voordelen! Deze voordelen hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet:

Visgraat pvc vloeren

Visgraat PVC vloeren zijn helemaal de trend! Een visgraat PVC vloer is chique, elegant en geeft een mooie sfeer aan jouw interieur. De visgraat PVC vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Zo hebben wij visgraat PVC vloeren vanaf 6 cm tot 15 cm breed en lengtes tot ruim 80 centimeter! 

Heb je een grotere ruimte, dan adviseren wij de walvisgraat PVC vloeren van bijvoorbeeld het merk Montinique. Deze PVC vloeren zijn extra groot, extra mat en met een voelbare embossing. Hierdoor is de PVC niet te onderscheiden van een echte houten parketvloer! 

Onze visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in klik en lijm varianten. De lijm variant heeft wel wat extra voordelen ten opzichte van een klik PVC. Zo is een lijm PVC vloer stiller en eventueel eenvoudiger te vernieuwen als er een beschadiging is in de vloer.

De klik PVC van bijvoorbeeld Spigato kun je zelf leggen als je handig bent. Hierdoor bespaar je weer op de arbeidskosten. 

Rechte planken

Wil je toch liever voor een tijdloze PVC vloer gaan? Kies dan voor de rechte stroken! Deze stroken zijn bij ons verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Zo hebben wij XXL planken die 150 centimeter lang zijn. Hierdoor heb je een minimale repetitie in de planken en krijg je een authentiekere vloer.

Onze rechte planken zijn verkrijgbaar in zowel klik als lijm. De meeste mensen kiezen voor een extra lange plank, omdat dit voor meer rust zorgt. Daarnaast heeft de vloer minder naden, waardoor de vloer eenvoudiger is om schoon te maken.

Onze PVC stroken in de rechte variant zijn heel mooi en betaalbaar. De toplagen beginnen vanaf 0,30 mm en lopen op tot 0,70 mm. De toplaag 0,55 is de best verkochte slijtlaagdikte in Nederland. Deze dikte is al geschikt voor ruimtes waar intensief wordt belopen.

De foto hier links is van de Vivafloors naaldhout series. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie-aanvraag pvc vloeren

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan de formulier in zodat wij optimaal met je kunnen meedenken.

Bijvoorbeeld: Beige, Bruin, Zwart
Dit is voor ons van belang i.v.m. de verplichte eisen waar een ondervloer aan moet voldoen.