Aanbiedingen op tapijt​

Wat kost vloerbedekking?

Wil je weten wat een nieuw tapijt kost voor in de woonkamer of slaapkamers? Ben je op zoek naar een specialist die jouw nieuwe vloerbedekking kan leggen. Bekijk dan eerst onze aanbiedingen van de maand! Op deze pagina vindt je de aanbiedingen van ons assortiment in tapijt. Naast deze aanbiedingen heb je ruim 1500 andere kleuren tapijt waaruit je mag kiezen.

Welke soorten tapijt zijn er?

Ons assortiment is heel ruim en we werken met alleen de betere merken zoals Ambiant, Gelasta en Interfloor. Er bestaan verschillende soorten tapijt. 

 • Bouclé
  Bijvoorbeeld ideaal voor projecten en trappen. De meest voordelige en duurzame vloerbedekking die gemiddeld genomen 10 jaar mooi blijft op een trap;

 • Geschoren
  De meest gekozen vloerbedekking, ook wel bekend als laagpolig tapijt. Meestal zijn de uiteinden van de garen gelijk aan elkaar;

 • Hoogpolig 
  Wij hebben hoogpolig tapijt dat zelfs geschikt is voor op de trappen! Zo zijn de Brianza van Gelasta, De Tendence van Interfloor en de Amorosso van Ambiant een van de mooiste hoogpolige vloerbedekkingen van Nederland!

 • Frissé
  Tapijten met oneffenheden die een gezellige sfeer creeën,

 • Saxony
  Dit zijn chique tapijten met een glans;

 • Natuur tapijten
  Natuurtapijten zijn nu in! Bij ons heb je ook keuze uit bijvoorbeeld tapijt dat gemaakt is van wol of van sisal. Zo bekleden wij regelmatig lopers op een trap die gemaakt zijn van sisal;

 • Naaltvilt
  Dit tapijt wordt ook wel Novazon genoemd en is beresterk en voordelig!

Aanbiedingen op vloerbedekking

Wij hebben iedere maand leuke aanbiedingen voor vloerbedekking. Je kunt deze aanbiedingen ook bekijken bij ons in de winkel. 

Aanbieding 1. Tapijt gratis gelegd

Op al onze collecties zijn prijzen vermeld. Heb je voor de woonkamer meer dan 5 strekkende meter tapijt nodig en/of besteed je meer dan € 400,00 uit voor het bekleden van jouw woonkamer met tapijt? Dan wordt jouw vloerbedekking gratis los gelegd. 

 

Aanbieding 2. Tapijt vanaf € 54,95 per strekkende meter

Bij ons kan je al tapijt aanschaffen vanaf € 54,95 per strekkende meter! Dit komt neer op circa € 13,75 per vierkante meter

 

Aanbieding 3. Tapijt voor op de trap

Bijna al onze tapijten zijn geschikt voor op een trap. Zo zijn er zelfs kwaliteiten die geschikt zijn voor in de trappenhal van de gemeente of bijvoorbeeld een school. Je kunt bij ons vanaf € 55,00 per strekkende meter vloerbedekking aanschaffen voor op een trap. 

Prijsopgave vloerbedekking

Ben jij benieuwd naar wat het te investeren bedrag gaat bedragen? Klik op de volgende pagina, zodat je de offerte aanvraag formulier kunt invullen.