Skip to content

Tapijt, vloerbedekking op z'n zachts...

Tapijt, lekker warm en zacht!

Als specialist in kamerbreed tapijt zijn wij een grote voorstander van deze type vloerbedekking! Er is geen andere vloer zo warm als tapijt. Daarbij is tapijt veel milieuvriendelijker dan welke vloer dan ook. Ben je je ervan bewust dat vloerbedekking onnodig is wanneer je tapijt als vloerbedekking kiest? Hoeveel je dan gaat besparen op zowel je energiekosten als het milieu? 

Tapijt is dus ecologisch verantwoord en als iedereen voor tapijt zou kiezen, dan zou dit ook heel lief zijn voor onze mooie aarde.

Daarnaast wordt tapijt gewoon geproduceerd in Nederland en ons buurland België.

Heeft u vloerbedekking nodig voor in uw slaapkamer, zolder, of woonkamer? Of wilt u uw trap renoveren met een nieuwe vloerbedekking? Bij ons heb je de keuze uit meer dan 1200 diverse kleuren tapijt voor in de slaapkamers, op de zolder of op de trap. Wij helpen je  graag bij het zoeken jouw droomtapijt, dus kom gerust langs!

Wij hebben een uitgebreide collectie in vloerbedekkingen!

De keuze is reuze! Je kan bij ons kiezen uit ruim 1400 verschillende tapijten. Ben je op zoek naar een kort gemêleerde tapijt voor in de slaapkamer? Of wil je liever een hoogpolig tapijt in de kleur oud roze?
We hebben tapijt voor iedereen!

 

Hoogpolig tapijt

Creëer een luxueuze uitstraling met hoogpolig tapijt. Hoogpolig tapijt voelt extra zacht aan je voeten. Het dempt daarnaast het loopgeluid aanzienlijk en voelt extra warm aan. Kies voor meer comfort!

Laagpolig tapijt​

Laagpolig tapijt is eenvoudig in de onderhoud en duurzaam. Laagpolig tapijt wordt vaak gebruikt om trappen mee te bekleden. Laagpolig tapijt heeft namelijk een langere levensduur (op de trap). Wist je dat er ook bleekmiddel bestendig tapijt bestaat?

Onder natuurtapijt wordt verstaan: tapijt  die niet synthetisch is. Denk daarbij aan tapijt dat gemaakt is van wol of sisal. Natuurtapijt is heel mooi en zeer geschikt om een trap mee te bekleden. Sterk, slijtvast en ecologisch verantwoord! 

Natuur tapijt

Onder natuurtapijt wordt verstaan: tapijt  die niet synthetisch is. Denk daarbij aan tapijt dat gemaakt is van wol of sisal. Natuurtapijt is heel mooi en zeer geschikt om een trap mee te bekleden. Sterk, slijtvast en ecologisch verantwoord! 

Voordelen van tapijt

De belangrijkste voordelen van tapijt hebben wij voor je op een rijtje gezet:

Prijsopgave vloerbedekking

Ben jij benieuwd naar wat het te investeren bedrag gaat bedragen? Klik op de volgende pagina, zodat je de offerte aanvraag formulier kunt invullen.

Vestiging in Almelo

Vloerbedekking moet je voelen en in het echt zien. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in het mooie Twente, Almelo.

Bij het zoeken van jouw droomvloer proberen wij jou te assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan!

Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter (en sneller) van dienst zijn!