Skip to content

Traprenovatie

Trap laten bekleden met vloerbedekking of PVC

 Trappen staan meestal centraal in de gang van een woning en daarom is de trap een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Laat jouw trap daarom door een vakspecialist stofferen met tapijt, PVC of vinyl vloer! Voor elke type bekleding op de trap is er genoeg keuze. Zo hebben wij hoogpolige of laagpolige tapijten. Daarnaast is het mogelijk om de trap met een betonlook vinyl of PVC vloer te bekleden, of juist met een plankenmotief. De keuze is reuze!

Trap bekleden met tapijt

Het bekleden van de trap met een zachte tapijt heeft veel voordelen! 

De mogelijkheden van vloerbedekking op de trap

Het bekleden van de trap met tapijt kan op meerdere manieren. Zo heb je de  keuze uit het bekleden van een trap met of zonder zijkanten, met of zonder stootborden, volledig of in de vorm van een loper. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Trap met loper in twee kleuren bekleden en roedersTrap met loper in twee kleuren bekleden en roeders
Traploper
Trap met loper met bandafwerking
Vloerbedekking grijs antraciet Interfloor op de trap bekledenVloerbedekking grijs antraciet Interfloor op de trap bekleden
Sisal vloerbedekking op de trap laten leggenSisal vloerbedekking op de trap laten leggen
Open trap rondom bekleden met vloerbedekkingOpen trap rondom bekleden met vloerbedekking
Trap bekleden met beige vloerbedekking zonder zijkantenTrap bekleden met beige vloerbedekking zonder zijkanten

Trap bekleden met PVC vloer

Wil je een betonlook PVC vloer voor op de trap of liever een houtdecor in de kleur van de vloer van de begane grond en de slaapkamers? Je bent bij ons aan het juiste adres! Kies uit ons assortiment dat bestaat uit honderden verschillende kleuren en kwaliteiten PVC vloeren. Traprenovatie met PVC vloer is ideaal. Het is hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. 

Mogelijkheden van pvc op de trap

Het bekleden van de trap met PVC vergt specialistische kennis. Wij kunnen jouw trap met PVC bekleden binnen één dag. Er zijn verschillende manieren om de trap met PVC vloer te bekleden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de treden van de trap te laten bekleden. Het is ook mogelijk om de stootborden te laten bekleden met een PVC vloer. Voor het bekleden van een trap met PVC vloer hebben wij wel een aantal voorwaarden. Zo dient de trap egaal te zijn. Eventuele lijmvlekken dienen verwijderd te worden, omdat deze anders zichtbaar zijn onder de PVC vloer. Hieronder tref je een aantal voorbeelden. Traprenovatie met PVC is mogelijk in verschillende dessins. Zo heb je bij ons de keuze uit betonlook, een composiet uitstraling maar ook plankenmotief. Voor meer informatie vragen wij je contact met ons op te nemen.

Trap bekleden met vinyl vloer

Het is bij ons ook mogelijk om de trap met een vinyl vloer te bekleden. Het verschil met een PVC vloer is niet direct zichtbaar, maar vinyl vloer op de trap heeft wel een aantal extra voordelen ten opzichte van een PVC vloer op de trap:

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag makkelijk en snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor traprenovatie.


Wij helpen je graag bij het zoeken van een nieuwe bekleding voor jouw trap en zullen je dan ook graag voorzien van deskundig advies!

Wat klanten zeggen

Klanten helpen bij het zoeken van hun droomvloer of raamdecoratie. Dat is wat wij doen en waar wij graag voor staan. Wij helpen onze klanten en geven graag advies. Wij geven ook advies aan huis!

Marjon Berkel
Read More
Super geholpen door Budget Decoratie. ze hebben een prachtige PVC vloer gelegd in de woonkamer en laminaat op zolder en bovenverdieping. ook bij het uitzoeken super geholpen. Zeker een aanrader!
Martin Westrik
Read More
Van begin tot eind uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Gijs Eidhof
Read More
Afgelopen week hebben we onze trappen opnieuw laten bekleden. Dik tevreden over de service en kwaliteit van Budget Decoratie. Er wordt goed meegedacht en de communicatielijntjes zijn kort. Heel mooi resultaat!
Previous
Next
Harm v.d. Berg
Read More
Na zeer goede ervaringen met het bekleden van mijn twee trappen opnieuw naar deze vloerenspecialist getogen. Ook dit keer kregen we een deskundig advies van Kaan. Bepaalde afspraken gemaakt over en wanneer het gelegd moest worden. Ook over de offerte waren we tevreden. We hadden onze vloer eerder dan gepland en hij ligt er mooi strak in. Ook over de afwerking met de plinten zijn we zeer tevreden. Ondanks dat er andere en hogere plinten gehaald moesten worden werd er geen dubbeltje bij de overeengekomen prijs opgezet. Dikke pluim voor dit bedrijf en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op ze doen.
Sabine Klock
Read More
Een dikke pluim voor de heren van Budget Decoratie. Prima product geleverd en een goed prijs kwaliteit verhouding. Nadat we een fout ontdekt hadden, hebben ze ervoor gezorgd dat de jaloezie weer werd opgehaald en een week later weer keurig werd geleverd. Gaan we veel plezier van hebben. Komen zeker nog eens terug bij dit bedrijf.
Herma K
Read More
Prima bedrijf. Mijn pvc-vloer kon op het allerlaatst niet geleverd worden door een fabrieksfout, waardoor ik een andere vloer moest kiezen. Kaan kwam persoonlijk bij me langs met alternatieven. Uiteindelijk een vloer gekozen die veel duurder is. Zonder bijbetaling werd deze gelegd. Alles precies op afspraak. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, dankzij Kaan die echt kennis van zaken heeft en eerlijk advies geeft.
Previous
Next
Fiona W
Fiona W
Read More
Prachtige vinyl vloer gelegd in m'n woonkamer. De bestelde vloer heeft onvoorzien 4 weken in de winkel moeten liggen voordat de betonvloer droog genoeg was. Dit was gelukkig geen probleem. Ook de vochtmetingen waren geen probleem. Service en klantvriendelijkheid zijn geen loze woorden bij budget Deco.
H Altena
Read More
Trap en slaapkamers laten bekleden,verder hier raamdecoratie gekocht,prima werk geleverd aardige mensen en een goede service denken met je mee en komen afspraken goed na
Jeroen van Straaten
Read More
Wij hebben ons huis door budget decoratie laten doen boven en beneden hebben ze zeil gelegd ze hebben de trap gedaan en ze hebben raamdecoratie gedaan wij zijn zeer tevreden en we zijn zeer goed geholpen.
Previous
Next
We’d love to help

Appointment Form