Skip to content

Trap laten bekleden met vloerbedekking of PVC

 Trappen staan meestal centraal in de gang van een woning en daarom is de trap een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Laat jouw trap daarom door een vakspecialist stofferen met tapijt, PVC of vinyl vloer! Voor elke type bekleding op de trap is er genoeg keuze. Zo hebben wij hoogpolige of laagpolige tapijten. Daarnaast is het mogelijk om de trap met een betonlook vinyl of PVC vloer te bekleden, of juist met een plankenmotief. De keuze is reuze!

Vraag direct een offerte aan voor het bekleden van jouw trap

Of lees verder voor meer informatie

Trap bekleden met tapijt

Het bekleden van de trap met een zachte tapijt heeft veel voordelen! 

De mogelijkheden van vloerbedekking op de trap

Het bekleden van de trap met tapijt kan op meerdere manieren. Zo heb je de  keuze uit het bekleden van een trap met of zonder zijkanten, met of zonder stootborden, volledig of in de vorm van een loper. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Trap met loper in twee kleuren bekleden en roedersTrap met loper in twee kleuren bekleden en roeders
Traploper
Trap met loper met bandafwerking
Vloerbedekking grijs antraciet Interfloor op de trap bekledenVloerbedekking grijs antraciet Interfloor op de trap bekleden
Sisal vloerbedekking op de trap laten leggenSisal vloerbedekking op de trap laten leggen
Open trap rondom bekleden met vloerbedekkingOpen trap rondom bekleden met vloerbedekking
Trap bekleden met beige vloerbedekking zonder zijkantenTrap bekleden met beige vloerbedekking zonder zijkanten

Trap bekleden met PVC vloer

Wil je een betonlook PVC vloer voor op de trap of liever een houtdecor in de kleur van de vloer van de begane grond en de slaapkamers? Je bent bij ons aan het juiste adres! Kies uit ons assortiment dat bestaat uit honderden verschillende kleuren en kwaliteiten PVC vloeren. Traprenovatie met PVC vloer is ideaal. Het is hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. 

Mogelijkheden van PVC traprenovatie

Het bekleden van de trap met PVC vergt specialistische kennis. Wij kunnen jouw trap met PVC bekleden binnen één dag. Er zijn verschillende manieren om de trap met PVC vloer te bekleden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de treden van de trap te laten bekleden. Het is ook mogelijk om de stootborden te laten bekleden met een PVC vloer. Voor het bekleden van een trap met PVC vloer hebben wij wel een aantal voorwaarden. Zo dient de trap egaal te zijn. Eventuele lijmvlekken dienen verwijderd te worden, omdat deze anders zichtbaar zijn onder de PVC vloer. Hieronder tref je een aantal voorbeelden. Traprenovatie met PVC is mogelijk in verschillende dessins. Zo heb je bij ons de keuze uit betonlook, een composiet uitstraling maar ook plankenmotief. Voor meer informatie vragen wij je contact met ons op te nemen.

Trap renovatie met vinyl vloer

Het is bij ons ook mogelijk om de trap met een vinyl vloer te bekleden. Het verschil met een PVC vloer is niet direct zichtbaar, maar vinyl vloer op de trap heeft wel een aantal extra voordelen ten opzichte van een PVC vloer op de trap:

Offerte aanvragen

Vraag makkelijk en snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor traprenovatie.

Wij helpen je graag bij het zoeken van een nieuwe bekleding voor jouw trap en zullen je dan ook graag voorzien van deskundig advies!