Skip to content

Vinyl aanbiedingen

Aanbiedingen voor vinyl vloeren

Ben je op zoek naar een mooie vinyl vloer voor in je woning of bijvoorbeeld voor in jouw werkruimte? Dan is het goed om  te weten dat wij regelmatig aanbiedingen hebben. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 800 verschillende kleuren waaruit je kan kiezen. Wij werken met alleen de betere merken zoals Interfloor, en Ambiant. Al deze kwaliteiten worden geproduceerd in Nederland. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw vinyl vloer. Kom gerust langs om de collectie te bekijken!

Interfloor-Dynamic-Woodstone-Vinyl-ID-764-600serie (1)

Vinyl vloeren inclusief legservice

Vinyl vloeren kosten gemiddeld € 70,00 per strekkende meter. Een strekkende meter is 100 x 400 cm breed. Bij ons beginnen de prijzen vanaf € 59,95 per strekkende meter. Dit komt uit op € 14,95 per vierkante meter.

Ben jij benieuwd naar wat een vinyl vloer voor in de kamer gaat kosten? Klik dan verder op offerte aanvragen.

Vinyl op de trap

Laat jouw trap renoveren door deze te bekleden met een mooie vinyl vloer. Het bekleden van vinyl vloer op een trap is veel voordeliger dan de trap bekleden met een PVC vloer.

Je kunt jouw trap met vinyl bekleden in betonlook, marmerlook en cementlook dessin. Wij leveren vinyl vloeren waarvan de kwaliteit van de slijtlaag vergelijkbaar is met een PVC vloer. De trapkantprofielen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Soorten vinyl vloeren

Er zijn heel veel soorten vinyl vloeren. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: ”Welke kwaliteit heb ik nodig?” Op basis van het aantal gebruikers bepalen wij welke slijtlaagdikte voor jou van belang is. De volgende stap is het bepalen van de dessin.

Betonlook vinyl vloeren

Betonlook vinyl vloeren zijn nu in! Een betonlook vinyl vloer heeft als voordeel dat deze eenvoudiger te reinigen is t.o.v. echt beton. Daarbij voelt een betonlook vinyl vloer altijd warmer aan dan een echte betonnen vloer.

Interfloor-Dynamic-Cemento-Vinyl-ID-739 (1)

Plankenmotief

Ben je op zoek naar een vinyl vloer met een plankenmotief? Bij ons heb je de keuze uit smalle planken, brede planken en extra lange planken vinyl vloeren. Sommige vinyl vloeren hebben zelfs een voelbare houtstructuur. 

Interfloor-Dynamic-Woodstone-Vinyl-ID-764-600serie (1)

Tegellook en diversen

Voor degenen die op zoek zijn naar een tegellook vinyl vloer hebben wij goed nieuws! Zo hebben wij tegellook vinyl vloeren in heel veel verschillende kleuren en kwaliteiten. De Dynamic Stone van Interfloor laten we je graag zien in onze winkel.

Interfloor-Urban-Stone-Project-Vinyl-ID-877-kleur-U67 (1)

Voordelen van vinyl vloeren

De belangrijkste voordelen van vinyl vloeren hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor vinyl. Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe droomvloer.

Winkel in vinylvloeren | Almelo

Vinyl vloeren moet je voelen en in het echt zien. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in het mooie Twente, Almelo.

Bij het zoeken van jouw droomvloer proberen wij jou te assisteren, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen.

Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan!

Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter (en sneller) van dienst zijn!