Skip to content

Vinyl vloeren

Vinyl, kamerbreed pvc

Vinyl vloeren zijn in bijna alle gevallen 400 cm breed. Wie specifiek opzoek is naar vinyl vloeren weet welke voordelen deze vloeren bieden. Vinyl wordt ook wel kamerbreed pvc, Novilon of zeil genoemd. Vinyl heeft veel voordelen en deze voordelen zijn vergelijkbaar met pvc vloeren. Vinyl vloeren zijn geluiddempend, waterbestendig en in sommige gevallen super sterk! Daarnaast is vinyl vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming en meestal veel voordeliger dan elk ander vloer!

Bent u opzoek naar een mooie vinyl vloer voor in uw huis of bijvoorbeeld op kantoor?  Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 800 kleuren waaruit u kunt kiezen. Wij werken met alleen de betere merken zoals Interfloor, Gelasta en Ambiant. Al deze kwaliteiten worden geproduceerd in Europa. 

Wij helpen u graag bij het zoeken van uw vinyl vloer. 

Aanbiedingen op vinyl

Bekijk hier onze tijdelijke acties die op dit moment beschikbaar zijn.

Vinyl op uw trap

Laat uw trap renoveren door deze te bekleden met een mooie vinyl vloer

Plinten

Werk uw nieuwe vloer af met onze mooie, elegante, stoere, chique plinten

Soorten vinyl vloeren

Er zijn heel veel soorten vinyl vloeren. De eerste vraag die u uzelf moet stellen is: ”Welke kwaliteit heb ik nodig”. Op basis van het aantal gebruikers bepalen wij welke slijtlaagdikte voor u van belang is. De volgende stap is het bepalen van de dessin.

Betonlook vinyl vloeren

Betonlook vinyl vloeren zijn nu in! Een betonlook vinyl vloer heeft als voordeel dat deze eenvoudiger te reinigen is t.o.v. echt beton. Daarbij voelt een betonlook vinyl vloer altijd warmer aan dan een echte betonnen vloer.

Interfloor-Dynamic-Cemento-Vinyl-ID-739 (1)

Plankenmotief

Bent u opzoek naar vinyl vloeren met een plankenmotief? Bij ons heeft u de keuze uit smalle planken, brede planken en extra lange planken vinyl vloeren. Sommige vinyl vloeren hebben zelfs een voelbare houtstructuur. 

Interfloor-Dynamic-Woodstone-Vinyl-ID-764-600serie (1)

Tegellook en diversen

Voor degenen die op zoek zijn naar een tegellook vinyl vloer hebben wij goed nieuws! Zo hebben wij tegellook vinyl vloeren in heel veel verschillende kleuren en kwaliteiten. De Dynamic Stone van Interfloor laten we u graag zien in onze winkel.

Interfloor-Urban-Stone-Project-Vinyl-ID-877-kleur-U67 (1)

Voordelen van vinyl vloeren

De belangrijkste voordelen van vinyl vloeren hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor vinyl. Wij helpen u graag bij het zoeken van uw nieuwe droomvloer.

Vloerenwinkel in Almelo

Een vloer moet u voelen en in het echt zien. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Onze winkel is in Almelo. Bij het zoeken van uw droomvloer assisteren wij u graag. Zo helpen wij u met het maken van uw beste keuze.

Wilt u liever een afspraak maken? Graag, maar vul dan wel eerst de offerte aanvraagformulier in, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.