Skip to content

Betonlook vinyl vloeren

Betonlook vinyl vloeren

Helemaal Trend! Betonlook vinyl vloeren van Interfloor en Ambiant. Ook al nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een betonlook vinyl vloeren? Vloeren met een betonlook, maar dan voor een veel zachtere prijs! Een betonlook vloer is een vloer met een betonnen uitstraling. Bij ons heb je de keuze uit veel fraaie kleuren en dessins betonvloeren.

Voordelen betonlook vinyl

Vinyl vloeren in de vorm van een betonlook hebben voordelen! Deze voordelen hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet:

Betonlook vinyl kopen

Wil jij een betonlook vinyl vloer kopen voor in jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit verschillende dessins en kwaliteiten. Zo bieden wij vinyl vloeren aan vanaf € 55,00 per strekkende meter. Een strekkende meter is 100 x 400 cm breed. 

 

Tips bij het kopen van vinyl vloeren

Bij het kopen van een vinyl vloer dien je te kijken naar de dikte van de slijtlaag. Een dikkere slijtlaag betekent dat de vloer duurzamer is. Voor in de woonkamer adviseren wij een minimale slijtlaagdikte van 0,25 mm. Voor commerciele doeleinden adviseren wij een slijtlaagdikte van minimaal 0,35 mm. Onze betonlook vinyl vloeren zijn zelfs leverbaar met een slijtlaagdikte van 0,70 mm!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag makkelijk en snel een geheel vrijblijvende offerte aan.
Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw nieuwe betonlook droomvloer en zullen je voorzien van deskundig advies!

Wat klanten zeggen

Klanten helpen bij het zoeken van hun droomvloer of raamdecoratie. Dat is wat wij doen en waar wij graag voor staan. Wij helpen onze klanten en geven graag advies. Wij geven ook advies aan huis!

Marjon Berkel
Read More
Super geholpen door Budget Decoratie. ze hebben een prachtige PVC vloer gelegd in de woonkamer en laminaat op zolder en bovenverdieping. ook bij het uitzoeken super geholpen. Zeker een aanrader!
Martin Westrik
Read More
Van begin tot eind uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Gijs Eidhof
Read More
Afgelopen week hebben we onze trappen opnieuw laten bekleden. Dik tevreden over de service en kwaliteit van Budget Decoratie. Er wordt goed meegedacht en de communicatielijntjes zijn kort. Heel mooi resultaat!
Previous
Next
Harm v.d. Berg
Read More
Na zeer goede ervaringen met het bekleden van mijn twee trappen opnieuw naar deze vloerenspecialist getogen. Ook dit keer kregen we een deskundig advies van Kaan. Bepaalde afspraken gemaakt over en wanneer het gelegd moest worden. Ook over de offerte waren we tevreden. We hadden onze vloer eerder dan gepland en hij ligt er mooi strak in. Ook over de afwerking met de plinten zijn we zeer tevreden. Ondanks dat er andere en hogere plinten gehaald moesten worden werd er geen dubbeltje bij de overeengekomen prijs opgezet. Dikke pluim voor dit bedrijf en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op ze doen.
Sabine Klock
Read More
Een dikke pluim voor de heren van Budget Decoratie. Prima product geleverd en een goed prijs kwaliteit verhouding. Nadat we een fout ontdekt hadden, hebben ze ervoor gezorgd dat de jaloezie weer werd opgehaald en een week later weer keurig werd geleverd. Gaan we veel plezier van hebben. Komen zeker nog eens terug bij dit bedrijf.
Herma K
Read More
Prima bedrijf. Mijn pvc-vloer kon op het allerlaatst niet geleverd worden door een fabrieksfout, waardoor ik een andere vloer moest kiezen. Kaan kwam persoonlijk bij me langs met alternatieven. Uiteindelijk een vloer gekozen die veel duurder is. Zonder bijbetaling werd deze gelegd. Alles precies op afspraak. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, dankzij Kaan die echt kennis van zaken heeft en eerlijk advies geeft.
Previous
Next
Fiona W
Fiona W
Read More
Prachtige vinyl vloer gelegd in m'n woonkamer. De bestelde vloer heeft onvoorzien 4 weken in de winkel moeten liggen voordat de betonvloer droog genoeg was. Dit was gelukkig geen probleem. Ook de vochtmetingen waren geen probleem. Service en klantvriendelijkheid zijn geen loze woorden bij budget Deco.
H Altena
Read More
Trap en slaapkamers laten bekleden,verder hier raamdecoratie gekocht,prima werk geleverd aardige mensen en een goede service denken met je mee en komen afspraken goed na
Jeroen van Straaten
Read More
Wij hebben ons huis door budget decoratie laten doen boven en beneden hebben ze zeil gelegd ze hebben de trap gedaan en ze hebben raamdecoratie gedaan wij zijn zeer tevreden en we zijn zeer goed geholpen.
Previous
Next