Skip to content

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat laten maken

Ben je op zoek naar gordijnen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren gordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in verschillende fraaie kleuren. Dankzij directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. 

Type plooi

Wanneer je de kleur van de stof heb bepaald is het goed om na te denken welke type plooi je wenst. Bij ons heb jij de keuze uit gordijnen met een enkele plooi, dubbele plooi of met een waveplooi. 

Enkele plooi

Met een enkele plooi heb je minder stof nodig. Enkele plooi wordt vaker toegepast voor bijvoorbeeld in de ruimtes war je minder vaak komt of minder vaak aanwezig bent (overdag). Enkele plooi is bijvoorbeeld ideaal voor in de slaapkamers of bijvoorbeeld voor in jouw vakantiehuisje. Zo is een enkele plooi ook voordeliger omdat er minder stof benodigd is. 

Dubbele plooi (meest populair)

Bij een dubbele plooi krijg je een landelijke uitstraling. Deze type plooi is een van de meest gekozen en het populairst in Nederland. Je krijgt meer stof en het gordijn creëert een gezellige, mooiere sfeer. Dubbele plooi wordt vaker toegepast in ruimtes waar men vaker leeft. Bijvoorbeeld in de woonkamer. 

Wave plooi

Ga jij voor een gordijn met moderne, chique uitstraling? Dan is de wave plooi wel iets voor jou! Een waveplooi is op dit moment modern en wordt vaak toegepast voor in een woonkamer, of bijvoorbeeld in een hotel. Het geeft een luxe uitstraling aan jouw woning. Bij een waveplooi heb je de keuze uit een plooi van 6 of 8 cm

Gordijnen winkel in Almelo

Gordijnen moet je in het echt zien en voelen. Je kunt bij ons in de winkel onze gordijnen bekijken. We denken graag met je mee. Onze winkel is in Almelo gevestigd. Graag tot ziens!