Skip to content

Aanbiedingen op laminaat

Laminaat aanbieding

Ons assortiment bestaat uit heel veel mooie laminaatvloeren. Zo verkopen wij alleen merkvloeren van onder andere Quick-step, Ambiant, Egger, Krono en meer. Daarnaast hebben wij van verschillende merken periodieke aanbieding op laminaat. Op deze pagina vindt je de aanbiedingen die wij momenteel hebben. Doordat er zoveel keuze is, adviseren wij je om ons te bezoeken in onze showroom voor meer inspiratie.

Aanbieding op laminaatvloeren

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer voor een zeer gunstige prijs? Zoek dan niet verder, want wij hebben op dit moment vier prachtige kleuren voor een zeer gunstige prijs. De Coyote vloeren zijn allemaal voorzien van een V-groef rondom en is geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met 2 kinderen en een huisdier. 

Aanbieding 1. Coyote laminaat inclusief ondervloer, plakplinten en legservice

Laminaat Coyote is een 7 mm dikke vloer van de Duitse leverancier Kronotex. Dit laminaat is uitgevoerd met een 4-zijdige v-groef die verkrijgbaar is in vier prachtige decoren. De prijs-kwaliteitverhouding van dit laminaat is uitstekend, sterk laminaat voor een goede prijs. De Coyote is geschikt voor uw slaap- en/of woonkamer en/of keuken. Tevens is dit laminaat ook geschikt voor projectgebruik.

Deze vloer kost normaliter € 21,95 per vierkante meter. Wij bieden jou deze vloer inclusief de plakplinten en legservice aan vanaf € 27,95 per vierkante meter. Dit is dus het bedrag voor:

 • advies;
 • basic ondervloer;
 • legservice door onze eigen (zeer ervaren) vakmensen;
 • meetservice & bezorgservice;
 • plakplinten in de kleur van het laminaat.

Prijsvoorbeeld 40 m² woonkamer met laminaat

 • Stel dat de woonkamer ongeveer circa 40 m² is. Dan kunnen wij je de ondervloer, plakplinten inclusief legservice aanbieden voor minder dan
  € 1.120,00 inclusief 21% BTW! 

Bekijk hieronder de vier prachtige kleuren van de Coyote. Deze vier tijdloze kleuren verkopen wij al langer dan 5 jaar met veel plezier! Wil je de kleuren liever  in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom of vraag een kleurstaal aan per mail

7mm klik Laminaat Coyote 3126
7mm klik Laminaat Coyote 3532
7mm klik Laminaat Coyote 3903
7mm klik Laminaat Coyote 4175

Aanbieding 2. Ingelstad Ambiant inclusief legservice

De laminaatcollectie van Ambiant heeft een ruime collectie die bestaat uit trendy laminaatvloeren, verkrijgbaar in verschillende formaten en dessins. Veel van deze vloeren hebben een authentieke uitstraling. Dit zorgt voor sfeer in jouw huis. Zo hebben wij ook een all-inclusive aanbieding voor Ambiant laminaatvloeren.

Ambiant Ingelstad

Alleen de Ambiant Ingelstad laminaatvloer zelf kost normaliter € 27,95 per vierkante meter. Voor € 39,95 per vierkante meter krijg je een A-merk kwaliteit laminaatvloer voor een zachte prijs, waarbij wij je volledig ontzorgen van A tot Z!

Dit is het bedrag voor:

 • breedplank laminaatvloer;
 • 8 mm dik;
 • inclusief ondervloer & plakplinten en legservice;
 • meetservice en bezorgservice;
 • legservice door onze vakmensen.

Prijsvoorbeeld aanbieding 2.

Indien je bijvoorbeeld een woonkamer hebt van 50 m², dan kunnen wij jouw  woonkamer compleet leggen voor € 2.000,00 incl. 21% btw

 

Ingelstad-Eiken-Donker-Gerookt
Ingelstad-Eiken-Donker-Gerookt
Ingelstad-Eiken-Natuur
Ingelstad-Eiken-Natuur
Ingelstad-Eiken-Licht-Naturel
Ingelstad-Eiken-Licht-Naturel
Ingelstad-Eiken-Donkergrijs
Ingelstad-Eiken-Donkergrijs
Ingelstad-collection-Thun
Ingelstad-collection-Thun
Ingelstad-collection-Basel
Ingelstad-collection-Basel
Ingelstad-Eiken-Beige
Ingelstad-Eiken-Beige
Davos-Ingelstad-laminaat-8-mm (1)
Davos-Ingelstad-laminaat-8-mm (1)