Skip to content

Visgraat pvc vloeren

Visgraat pvc vloeren

PVC vloeren zijn momenteel populair, maar een pvc vloer met een visgraat is zeer gewild! Visgraat PVC maakt elke ruimte erg mooi en sfeervol. Ons assortiment in visgraat pvc vloeren is ruim! Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende visgraat vloeren. Wij verkopen visgraat vloeren van alleen de betere merken zoals Ambiant, Bodiax, Coretec, Durofloor, Gelasta, Hoomline, Montinique en Vivafloors. Ons assortiment bestaat uit zowel een klik en een lijm pvc.

Voor de doe-het-zelvers kunnen wij pvc vloeren zelfs binnen één dag leveren. Ben je op zoek naar een vloerenzaak met een mooie, uitgebreide collectie PVC vloeren met een visgraat modellen? Zoek niet verder, bij ons slaag je gegarandeerd!

 

Visgraat pvc formaten

Visgraat PVC vloeren zijn helemaal de trend! Een visgraat PVC vloer is chique, elegant en geeft een mooie sfeer aan jouw interieur. De visgraat PVC vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Zo hebben wij visgraat PVC vloeren vanaf 6 cm tot 15 cm breed en lengtes tot ruim 80 centimeter! 

XL visgraat pvc vloeren

Heb je een grotere ruimte, dan adviseren wij de walvisgraat PVC vloeren van bijvoorbeeld het merk Montinique. Deze PVC vloeren zijn extra groot, extra mat en met een voelbare embossing. Hierdoor is de PVC niet te onderscheiden van een echte houten parketvloer! 

Onze visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in klik en lijm varianten. De lijm variant heeft wel wat extra voordelen ten opzichte van een klik PVC. Zo is een lijm PVC vloer stiller en eventueel eenvoudiger te vernieuwen als er een beschadiging is in de vloer.

De klik PVC van bijvoorbeeld Spigato kun je zelf leggen als je handig bent. Hierdoor bespaar je weer op de arbeidskosten. 

Visgraat bestsellers

Een greep uit onze assortiment van visgraat lijm pvc vloeren die wij regelmatig verkopen door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Een vloer moet je in het echt bekijken. Ben je benieuwd welke kleur het beste bij jouw interieur past? Bezoek onze winkel!

Informatie-aanvraag pvc vloeren

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan de formulier in zodat wij optimaal met je kunnen meedenken.

Bijvoorbeeld: Beige, Bruin, Zwart
Dit is voor ons van belang i.v.m. de verplichte eisen waar een ondervloer aan moet voldoen.