Skip to content

Laminaat

Laminaat, een betaalbare vloer voor het leven

Bij Budget Decoratie heb je heel veel keuze uit laminaatvloeren, ondervloeren en plinten. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over laminaatvloeren. Wil je meer informatie over laminaat, ondervloeren of plinten? Klik dan verder op de afbeeldingen. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. De koffie staat klaar!

Legservice door onze eigen stoffeerders

Voordelen van laminaat

De belangrijkste voordelen van laminaat hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Beste merken van laminaat

Onze laminaatcollectie bestaat voor 99% uit merkvloeren. Zo heb jij voor bijna elk merk de keuze uit diverse diktes en slijtlagen en uitstraling. Wij hebben laminaatvloeren in diverse soorten, zoals een visgraat laminaat, laminaat met een betonnen uitstraling, tegel laminaat en de traditionele laminaatvloeren. 

Alleen de betere vloeren

Bij ons heb je de keuze uit het assortiment van Quick Step, Ambiant, FloorTastic, Krono en Egger laminaatvloeren. In totaal beschikken wij over meer dan 300 kleuren laminaatvloeren. Zo hebben wij laminaat met een betonlook, keramiek, betonlook, visgraat en plankenmotief. Al deze kwaliteiten kunt u bij ons in de winkel bezichtigen. Wij hebben grote displays waardoor jij een beter beeld hebt bij de vloerdelen. Daarnaast bieden wij als een van de weinigen onze klanten de mogelijkheid om de display mee te nemen naar huis. Hierdoor heb je altijd de gelegenheid om in jouw eigen woning een keuze te maken voor jouw nieuwe droomvloer!

Voor elke uitstraling hebben wij diverse maten en kwaliteiten. Op zoek naar een eiken laminaatvloer die 2 meter lang is? Geen probleem, ook dat hebben wij!

Wij helpen onze klanten graag bij het zoeken van hun droom laminaat.
Kom langs voor inspiratie! Ons team staat voor jou klaar.

Nieuwste dessins
laminaatvloeren

Het zoeken naar de juiste vloer kan soms best lastig zijn. Vooral als er veel aanbod op de markt is waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar jouw droomvloer en/of een stijlvolle raamdecoratie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve, betaalbare en duurzame vloeren en raamdecoratie. 

Budget Decoratie is gespecialiseerd in zowel vloeren als in ramen. Bij het zoeken van jouw droomvloer assisteren wij jou graag, zodat je de beste keuze kan maken en de voordelen en nadelen van diverse vloeren naast elkaar kunt leggen. Wil je liever een afspraak maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaarstaat? Dat kan! Tip: als je de offerte aanvraagformulier invult, kunnen we je zelfs nog beter (en sneller) van dienst zijn