Quickstep Vloeren Almelo

Ben jij op zoek naar een Quickstep dealer in Almelo waar jij jouw Quickstep laminaat of pvc kan kopen en laten leggen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de collectie van Quickstep laminaat en pvc vloeren in ons assortiment. Wij zijn al bijna 20 jaar een verdeler van Quickstep vloeren. Quickstep is een van de beste vloeren die op de Europese markt verkrijgbaar is. We hebben genoeg kennis in huis en helpen je graag bij het zoeken naar jouw nieuwe vloer. Bijna alle vloeren zijn binnen twee dagen leverbaar.

Waarom Quickstep laminaat?

Een laminaatvloer is de meest bekende vloer voor in huis. Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens een laminaatvloer gehad en het is nog steeds één van de beste opties die jij thuis op de vloer kan hebben. De afgelopen jaren hebben de laminaatfabrikanten de laminaatvloeren ontzettend verbeterd. Zo zijn sommige laminaatvloeren zelfs waterbestendig waardoor je nog steeds geen reden hoeft te hebben om meer te betalen voor een alternatief, zoals een PVC vloer. Daarnaast zijn laminaatvloeren tegenwoordig verkrijgbaar in heel veel meer kleuren en opties dan vroeger. Waar vroeger een laminaatvloer meestal gelijmd moest worden en alleen bestond uit de kleuren beuken, eiken en merbau met drie strepen per plank, bestaat het tegenwoordig uit visgraat, betonlook, Hongaarse punt, en extra breed of extra lang.

Waarom Budget Decoratie

Een familiebedrijf

Een leuk familiebedrijf dat al affiniteit heeft met vloerbedekking sinds 1998

Eigen stoffeerders

Wij hebben een eigen team met professionele stoffeerders die het stoffeerwerk al jaren doen!

Showroom

Bezoek onze showroom welke 6 dagen per week is geopend met gratis parkeerplaats

Klanten geven ons 5 sterren!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en daarom geven onze klanten ons 5 sterren!

Laminaat laten leggen door een specialist​

Heb jij een mooie vloer gekozen, maar ben je niet handig of ken je niemand die handig is? Wij zijn er voor jou! Onderschat de klus niet en laat je vloer leggen door onze zeer ervaren specialisten. Zo ben je gegarandeerd tevreden met het resultaat. Er zijn namelijk een aantal punten waarmee je rekening moet houden, omdat je anders niet het gewenste resultaat zal krijgen. Zo dien je bijvoorbeeld het laminaat altijd te acclimatiseren gedurende de voorgeschreven tijd en moet je rekening houden met de krimp- en uitzetruimte. Indien je kiest voor onze legservice dan komen wij ook gratis inmeten en het laminaat bezorgen. Kortom. wij ontzorgen jou volledig! Wil jij weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Vraag dan om een offerte via de onderstaande knop.

Laminaat aanbiedingen

Ben jij benieuwd naar onze acties voor laminaat? Klik dan verder voor meer informatie over onze laminaat aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen heb jij bij ons keuze uit nog heel veel andere mooie vloeren voor scherpe prijzen! ​

Budget voor iedereen!

Wij zijn er voor iedereen! Of je nou een krap budget hebt of een groot budget. Bij ons heb je een ruime keuze aan laminaat, PVC vloeren, vloerbedekking vinyl, raamdecoratie en bepalen wij samen met jou het budget! Omdat wij een totaalleverancier zijn van alles wat zowel te maken heeft met vloeren als met raamdecoratie, heb je altijd één duidelijk overzicht van het totale kostenplaatje.

Het zoeken naar de juiste vloer kan soms best lastig zijn. Vooral als er veel aanbod op de markt is waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar jouw droomvloer en/of een stijlvolle raamdecoratie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve, betaalbare en duurzame vloeren en raamdecoratie.

Merken waar wij trots op zijn!

Nieuwsgierig?

Wij zijn er voor iedereen! Of je nou een krap budget hebt of een groot budget. Bij ons heb je een ruime keuze aan laminaat, PVC vloeren, vloerbedekking vinyl, raamdecoratie en bepalen wij samen met jou het budget! Omdat wij een totaalleverancier zijn van alles wat zowel te maken heeft met vloeren als met raamdecoratie, heb je altijd één duidelijk overzicht van het totale kostenplaatje.